ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Безкоштовна вакцина БЦЖ з’явилася в Ужгороді

    28 березня 2024 четвер
    64 переглядів
    У червні щеплення зробили лише 10% новонародженим

    Вакцина від туберкульозу (БЦЖ) з’явилася за сприяння Благодійного фонду "Дім милосердя" та ГО Медичний правозахист.

    Про це повідомив сімейний лікар, лікар-інфекціоніст Віктор Петров у соцмережі Фейсбук.

    "Друзі, як стало відомо є можливість вакцинувати діток в кабінетах щеплення міста Ужгорода, зокрема від Туберкульозу сертифікована вакцина МЕДГАМАЛ. Телефон для довідок 095-812-14-15,
    0507641510, 0507388233.
    Прошу батьків бути активними, вакцина сертифікована, ліцензована та безпечна. Запис на вакцинацію можливий також через сайт ГО. Медичний правозахист www.medzachist.in.ua та через сайт http://drpetrov.com.ua/", - написав Петров.

    Ми вже повідомляли про проблеми з вакцинами в Закарпатті. Йшлося, зокрема, і про те,що в Ужгороді вже майже 2 роки немає вакцини від Туберкульозу й інших захворювань. Станом на 1 квітня невакцинованими проти туберкульозу були 5470 дітей.
    ДОВІДКА
    Цьому щепленню, як правило, підлягають абсолютно всі немовлята, з тих у яких немає специфічних протипоказань до цього. Треба відзначити що ефективність такої вакцинації як БЦЖ багато в чому залежить від того регіону й тих конкретних факторів які можуть бути в абсолютно різних країнах. І ймовірно тому чітко оцінити її й однозначно визначитися з її ефектами не можна. Однак багато різних досліджень чітко говорять про те, що приблизно вісімдесят відсотків людей будуть захищені від туберкульозу приблизно на п´ятнадцять років.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору