ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У скільки обійдеться студентам проживання в гуртожитках УжНУ?

    19 квітня 2024 п'ятниця
    81 переглядів
    Цьогоріч у "судентську рукавичку" УжНУ поселився 531 студент.

    Більше півтисячі студентів-першокурсників 26 серпня вперше побачили свої кімнати в гуртожитку та розпочали їх чепурити. Поселення старшокурсників буде відбуватися традиційно до кінця тижня.

    Цьогоріч охочих стати мешканцем «студентської рукавички» було 843. На жаль, за словами директора студмістечка УжНУ Василя Кепича, поселити змогли тільки 531-го студента, оскільки більше вільних місць наразі немає, інформує Медіацентр.

    Згідно з наказом ,насамперед поселяють пільгові категорії студентів (інвалідів, сиріт, напівсиріт, з багатодітних сімей тощо) та мешканців інших областей, далі – почергово за віддаленістю місця проживання.

    Процедуру поселення в цьому році змінили. Студент отримує ордер на проживання від представників студентського самоврядування факультету, де буде навчатися. Потім студент з батьками мають змогу спільно з комендантом побачити свою кімнату й вирішити, чи буде там жити. У разі згоди треба оплатити за один місяць проживання, пройти медогляд в студентській поліклініці (гуртожиток № 5), прослухати інструктаж у коменданта, відтак – отримати ключі від нового помешкання. Таким чином студент не купує кота в мішку, як у попередні роки, коли без квитанції ордер не виписували.

    Вартість проживання в гуртожитку № 1, 2, 3 – 250 грн за місяць, в гуртожитку № 4 – 285 грн.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору