ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Духовий оркестр УМВС України в Закарпатській області дав концерт просто неба на площі Театральній в Ужгороді (ФОТО)

    20 квітня 2024 субота
    49 переглядів
    Участь у виступі взяли усі 14 музикантів оркестру та нова солістка

    28 серпня в Ужгороді започаткували нову традицію: духовий оркестр УМВС України в Закарпатській області щоп’ятниці даватиме концерт просто неба. Кільканадцять творів у різних жанрах музиканти в погонах виконали на найбільш жвавому майдані обласного центру – на Театральній площі перед перехожими. Участь у виступі взяли усі 14 музикантів оркестру та нова солістка, котра відтак мала незвичний дебют – просто неба.

    «Ми щотижня виконуватимемо програму з різних музичних творів: і українських народних, і, власне закарпатських, і, до прикладу, словацьких і угорських, які близькі нашим краянам, й естрадних. Звісно, чільне місце буде патріотичним композиціям. А ще, сподіваємося, нашу ініціативу підхоплять колеги – духові оркестри філармонії, музичного училища, інші, й ми даватимемо для городян і гостей міста концерти на площі спільно», - розповів керівник духового оркестру обласного управління внутрішніх справ майор міліції Олександр Белович.

    Ідею започаткувати «міліцейські концерти» висунув новий начальник УМВС України в Закарпатській області Сергій Князєв. Полковник вважає, що такі заходи можуть стати новою культурною візитівкою Ужгорода.

    Очікується, що такі виступи музикантів в погонах триватимуть на Театральній площі щонайменше до листопада.

    Є підстави вважати, що до такого кроку міліціонери вдалися, аби підвищити приязнь людей до служби. Кілька тижнів тому були започатковані і щотижневі публічні шикування особового складу. А зараз активно триває робота зі створення на Закарпатті нової патрульної поліції.

    Духовий оркестр при закарпатській міліції був утворений 1996-го року з ініціативи Геннадія Москаля, котрий тоді очолював УМВС України в Закарпатській області, а від 15 липня цього року вже вдруге став головою Закарпатської ОДА.


    876




    щшг

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору