ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Жителька Закарпаття продала новонароджену доньку (ВІДЕО)

    16 квітня 2024 вівторок
    77 переглядів
    25-річну мешканку Закарпаття зараз допитують правоохоронці.

    Двох громадян Німеччини затримали під час спроби вивезти з України п'ятиденну дитину.



    В автомобілі під час перевірки на українсько-польському кордоні, окрім чоловіка та жінки, були їхні двоє дітей, а також немовля з українським свідоцтвом про народження.


    Попри нотаріально засвідчений дозвіл матері-українки на вивіз дитини, у прикордонників виникли сумніви. Перевірка показала, що батько дитини жодного разу не був до цього в Україні, а біологічна матір ніколи не їздила до Європи, тож зачати немовля вони ніяк не могли.


    Після викриття обману німецька пара почала розповідати нові подробиці. Виявилося, що закордонні гості через агентство, яке знайшли в Інтернеті, вирішили вдочерити українське немовля.


    "Я вирішив взяти доньку на всиновлення, хотів зробити добре дитині, щоб виросла в достатку. А вийшло так, що з документами мене підставили", - каже "батько" немовляти.


    Посередницю зараз розшукує міліція. Затримані розповіли, що за її послуги заплатили 150 доларів, а біологічній матері – 10 тисяч гривень.


    Маму новонародженої дитини вже затримали. "В ході слідчо-оперативних дій було встановлено і затримано маму в одній із сусідніх областей, зараз з нею проводять процесуальні дії, думаю, що завтра вже вона доставлена у Львів для проведення подальших процесуальних дій", - повідомив керівник управління боротьби зі злочинами пов'язаними з торгівлею людьми Ігор Сидорук.


    25-річну жінку знайшли у місті Рахів Закарпатської області. Наразі маму-зозулю допитують правоохоронці. У пологовому будинку, де жінка шість днів тому народила дівчинку, розповіли, що жодних підозр у лікарів вона не викликала. Немовля відвезли у дитячу лікарню, дівчинка цілком здорова. Після додаткових обстежень її віддадуть у дитячий будинок.


    Детальніше - у сюжеті телеканалу 1+1.




    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору