ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Екс-помічник Януковича варить пиво з ялинових бруньок на Закарпатті

    28 березня 2024 четвер
    61 переглядів
    Колишній "регіонал" відкрив пивоварню у закарпатському селі Кваси.

    Колишній працівник адміністрації президента-втікача, який відповідав за суспільно-політичні питання, Олександр Шаталов відкрив пивоварню в селі Кваси

    "Пивоварню назвав "Ципа", а ресторан "Гагарін і Бокораш". Тут встановлено дороге німецьке обладнання Braumeister, яке виробляє 200 літрів за одне варіння. Варить 5 видів різного пива, у тому числі з чорниці (Фіні) має намір налагодити і випуск пляшкового. А нещодавно зварив пиво на ялинових бруньках", - пише закарпатське інтернет-видання.
    Незважаючи на висловлену в блозі "любов до Закарпаття", відзначає ЗМІ, Шаталов не зміг самоусунутися з політики, продовжуючи підтримувати "наступника" ПР - "Опозиційний блок", який називає єдиною політичною силою, яка здатна "стабілізувати ситуацію в країні".
    "Вундеркінд" кіровоградської політики, як називають молодого пивовара на його малій батьківщині, досі пишається своїм регіональним минулим, якому віддав "цінних" одинадцять років свого життя. Зрозуміло, що найціннішим періодом він вважає свою роботу під керівництвом двох Сергіїв - екс-голови Кіровоградської ОДА Ларіна і колишнього главу адміністрації Януковича Льовочкіна ", - пише видання.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости