ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Дайджест цікавих Закарпатських подій за минулий тиждень

    24 квітня 2024 середа
    54 переглядів
    Фонтан зроблений за західними технологіями

    Минулий тиждень для закарпатців почався з святкування Дня Незалежності України. Ужгород зустрів схід сонця в цей святковий день молитвою за Україну. В честь свята в Мукачеві пройшов найбільш маштабний на Україні парад вишиванок, а ужгородцям подарували фонтан.

    Закарпаття бореться з контрабандою. Минулого тижня прикордонники разом з СБУ навіть затримали цілий вагон контрабандних сигарет, які мали відправитись до сусідньої Словакії під виглядом паливних брикетів. А вартість такого нелегального вантажу складає не багато, не мало - майже 130 тисяч доларів. Та найцікавіше те, що власником контрабандних сигарет в Закарпатті виявився нардеп.


    шгн

    Тим часом в обласному центрі невідомий підпалював двері квартир у багатоповерхівках Ужгорода. Виклики надходили один за одним. Пожежники не встигали гасити вогонь. Містяни обурені і переживають за безпеку своєї оселі. Окрім того такий собі "народний мститель" підняв на ноги всю ужгородську поліцію.


    лорп

    Неабияку цікавість у краян викликала неймовірно гарна і успішна дівчина з Закарпаття. Ужгородка Евеліна Самсончик опинилася серед найбільш успішних і красивих українок. Ця скромна дівчина з Ужгорода зуміла стати улюбленицею самого Карла Лагерфельда, а також володаркою ексклюзивного контракту з Будинком моди Chanel.


    зщш

    А вже майже під кінець тижня в Ужгороді розпочало роботу передостаннє пленарне засідання сесії Закарпатської обласної ради перед місцевими виборами. Сесію Ужгородської місцевої Ради розпочали з перегляду "соціальних питань" але після 10 хвилинної перерви без вісті зникла половина депутатів.


    щшг

    Тиждень для краян закінчився не дуже вдало. В районі військового полігону поблизу села Оріховці Ужгородського району сталася значна пожежа. Вогонь охопив кілька гектарів лісу навколо полігону. Погодьтесь, не найкращий кінець тижня.


    щшгрп

    Але час іде, ба навіть летить і ми не встигли й оком змигнути, як осінь уже опинилась на нашому порозі. Новий навчальний рік, нові звершення, нові вибори. Будемо сподіватись, що ця осінь дивуватиме нас лише хорошими новинами.


    лор

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору