ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Берегові авто львів'ян за допомогою сканера обікрали на 40 тис грн

    25 квітня 2024 четвер
    33 переглядів
    За скоєння даного злочину міліція розшукує двох чоловіків

    Учора на автостоянці біля відомого туркомплексу в місті Берегові невідомі зловмисники обікрали за допомогою спеціального сканера автомобіль жителя Львівщини, звідки поцупили добра на 40 тисяч гривень. Спритних злодюг розшукує міліція.

    Із заявою в Берегівський райвідділ міліції звернувся вчора житель сусідньої Львівської області, приватний підприємець. Чоловік приїхав із сім′єю відпочити на Закарпаття у відомий готельно-розважальний комплекс у м.Берегово. Свою машину залишив на стоянці фірми, а сам пішов у басейн. Коли ж повернувся, то виявив, що в машині побували непрохані гості.

    Післяобідньої пори невідомі зловмисники відчинили дверцята іномарки за допомогою спеціального сканера, який зчитує код сигналізації. З салону машини злодії викрали гроші в сумі 500 доларів, 2200 гривень, золотий браслет і фотоапарат. Загальна сума заподіяних збитків склала 40 тисяч гривень.

    За скоєння даного злочину міліція розшукує двох чоловіків, які пересувалися на іномарці білого кольору.

    Прикмети першого: вік 30-35 років, зріст близько 180 см., кремезної статури, волосся коротке чорне. Був одягнений у світлу футболку й темні штани.

    Прикмети другого злодія: вік 25-30 років, худорлявої статури, зріст 175-180 см. Мав на собі одяг темного кольору.

    Якщо ви стали свідками даного злочину, або вам щось відомо про цих осіб, міліція просить звертатися в Берегівський РВ УМВС, або за тел.102, повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору