ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Угорщині створять транзитні зони для нелегальних мігрантів

    28 березня 2024 четвер
    70 переглядів
    Сусіди Закарпаття намагаються зупинити навалу нелегалів

    Рекордний наплив нелегальних мігрантів в Угорщину і виникнення у цьому зв’язку гуманітарної кризи змушує уряд цієї країни вдатися до створення транзитних зон на угорсько-сербському кордоні.

    І оформити ці кроки необхідно законодавчо, оскільки Європа не спроможна вжити адекватних заходів.
    Про це заявив на прес-конференції в Будапешті у п’ятницю представник владної партії ФІДЕС Ґерґей Ґуляш.
    За словами політика, прибулі в масовій кількості мігранти з Азії не матимуть змоги залишити такі транзитні зони і потрапити в Угорщину доти, доки не пройдуть повну процедуру оформлення міграційних документів упродовж кількох днів.
    Він назвав украй малоймовірним те, що громадяни Пакистану, Афганістану і Сирії, які дісталися Туреччини і перетнули Македонію і Сербію, отримають статус біженців в Угорщині.
    Ґерґей Ґуляш переконаний, що відсіювання нелегальних мігрантів у транзитних зонах на півдні Угорщини не суперечить міжнародним нормам.
    А речник угорського уряду Золтан Ковач, коментуючи факт загибелі в Австрії 71 особи, включно з 4 дітьми, у вантажному автомобілі з тимчасовими угорськими номерами, сказав, що біженці багато в чому самі створюють собі труднощі, поспішаючи перетнути Македонію та Сербію, де немає стану війни, повідомляє Радіо Свобода.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору