ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Прикордонники затримали 38 ящиків сигарет російського та білоруського виробництва

    25 квітня 2024 четвер
    74 переглядів
    Два порушники несли 4 пакунки з 3 тисячами сигарет.

    А також акцизної марки «Duty free».

    Велику кількість сигарет затримали співробітники Держприкордонслужби на ділянках «зеленого» кордону на Буковині, Закарпатті та Волині. Прикордонники відділу «Красноїльськ» Чернівецького загону учора вранці і ввечері, в результаті проведених спеціальних пошукових заходів, виявили 27 прихованих ящиків сигарет.
    Прикордонний наряд від мобільної прикордонної застави «Чернівці» виявив за 1,5 км від кордону 7 пакунків, в яких було 3 370 пачок сигарет російського виробництва. Згодом прикордонний патруль на такій же відстані від кордону виявив ще 20 ящиків з 9 500 пачками сигарет. Нині триває пошук можливих порушників, які намагалися переправити тютюнові вироби.
    А прикордонники відділу «Солотвино» Мукачівського загону поблизу кордону затримали двох порушників, які несли 4 пакунки з 3 тисячами сигарет. На вимогу зупинитися – чоловіки не відреагували, тому військовослужбовці були змушені застосувати попереджувальні постріли вгору. З’ясувалось, що українці несли сигарети марок «JIN LING», «NZ» та «COMPLIMENT» акцизної марки «Duty free».
    Також двох порушників, які намагалися перенести 7 ящиків сигарет до Польщі затримали прикордонники відділу «Рівне» Луцького загону. Всього в пакунках було 3,5 тисяч пачок сигарет білоруського виробництва.
    На затриманих складено адмінпротоколи, сигарети передано до Державної фіскальної служби, сума оцінки товару встановлюється.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору