ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Обвинувальний акт щодо університетського хабарника скеровано до суду

    29 березня 2024 п'ятниця
    37 переглядів
    Викладача УжНУ спіймали на вимаганні грошей у студентів

    Прокуратурою міста Ужгорода до суду скеровано обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом отримання 2500 грн неправомірної вигоди викладачем Ужгородського національного університету.

    Як повідомив прокурор міста Ужгорода Іван Зарева, досудовим розслідуванням встановлено, що викладач Ужгородського національного університету, будучи службовою особою вимагав від студентів навчального закладу за успішне складання іспитів та у подальшому отримав неправомірну вигоду у розмірі 2500 гривень.

    Обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті, за фактами вчинення обвинуваченим кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) та ч.1 ст. 366 КК України (службове підроблення).

    Прокуратура Закарпатської області закликає всіх, кому відомі факти зловживання та вимагання неправомірної вигоди службовими особами будь-яких підприємств, установ, організацій повідомляти про них з метою недопущення вчинення правопорушень і притягнення винних осіб до передбаченої законом відповідальності.

    Відділ організації прийому громадян, розгляду звернень, запитів та зв’язків з громадськістю прокуратури Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору