ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Прикордонники перехопили контрабандистів з тютюном на «зеленому кордоні»

    29 березня 2024 п'ятниця
    45 переглядів
    Мукачівський прикордонний загін повідомляє...

    Та у пункті пропуску.

    Двічі прикордонники Мукачівського загону на кордоні з Румунією та Угорщиною затримували порушників, які намагалися незаконно подолати кордон з тютюновими виробами на «зеленому кордоні».
    Двох громадян України в районі н.п. Біла Церква зупинили, за 300 метрів від кордону, з 4 ящиками сигарет на ділянці відповідальності відділу «Солотвино». Порушники намагалися перемістити контрабандну тютюнову продукцію до сусідньої Румунії.
    Також група реагування вибувала на затримання порушників, які, за повідомленням місцевих жителів, з`явилися у прикордонні на ділянці відділу «Лужанка». Прикордонники помітили кілька осіб та 12 ящиків сигарет за 50 метрів від держрубежу, але уже із Угорщиною. Одного з порушників затримано, пошуки інших причетних до даного правопорушення зараз тривають.
    Крім того учора прикордонники Мостиського загону у пункті пропуску «Краковець» завадили переміщенню через державний кордон понад 2 тисяч пачок сигарет марки «Marlboro». Тютюнові вироби намагався перевезти до Польщі на автомобілі «Mitsubishi Grandis» житель Тернопільської області. Аби сховати куриво він спеціально обладнав автівку тайником у задній частині кузова.
    Сума оцінки виявленого тютюну склала понад 48 тисяч гривень. Також у громадянина вилучили іномарку 2006 року випуску, як засіб переміщення контрабандного товару.
    0_1841-2.jpg
    0_1841-1.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору