ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Винуватець жахливої ДТП на Рахівщині відсидить увесь свій тюремний строк

    26 квітня 2024 п'ятниця
    52 переглядів
    Дорожній вбивця нікуди від свого покарання не втік.

    Прокуратура Рахівського району домоглась притягнення до реальної міри покарання винуватця дорожньо-транспортної пригоди, в якій загинула мешканка Рахова та отримали тілесні ушкодження малолітня дитина і водій таксі.

    Як повідомив прокурор Рахівського району Віктор Кузан, у грудні минулого року, у Рахові місцевий мешканець перебуваючи в стані тяжкого алкогольного сп’яніння, виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення із зустрічним автомобілем таксі, в якому знаходились чотири пасажири.
    Вироком Рахівського районного суду чоловіка визнано винним у вчиненні ДТП та призначено покарання у виді 4 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на 3 роки. Водночас, його звільнено від відбування основного покарання з 3-х річним іспитовим строком. Проте прокуратура, не погоджуючись з прийнятим рішенням суду, оскаржила його.
    Відтак вироком апеляційного суду області за апеляційною скаргою прокурора району вирок суду першої інстанції скасовано та засуджено винного в ДТП рахівчанина до реального позбавлення волі строком на 4 роки з позбавленням права керування транспортними засобами на 3 роки.
    Відділ організації прийому громадян,
    розгляду звернень, запитів та зв’язків з громадськістю
    прокуратури Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору