ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді відзначили День юриста

    28 березня 2024 четвер
    73 переглядів
    Привітав учасників заходу й голова облради Володимир Чубірко

    Сьогодні в приміщенні облмуздрамтеатру відбулися урочисті заходи з нагоди Дня юриста. Організатор заходу – юридичний факультет УжНУ. Серед запрошених гостей і голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко.

    Саме юридичний факультет УжНУ підготував для області найбільше фахівців у галузі права. Факультет створено в 1993 році на базі відділення «Правознавство». Навчальний процес забезпечують 70 викладачів. Серед штатних викладачів 5 докторів наук, та 25 кандидатів наук. Серед викладачів член-кореспондент Національної Академії правових наук України, 4 Заслужених юристів України та Заслужений працівник освіти і науки України.
    Вітав майбутніх юристів зі святом ректор УжНУ Володимир Смоланка, в.о. голови ОДА Олександр Петік, Ужгородський міський голова Віктор Погорєлов, декан факультету Ярослав Лазур.
    Привітав учасників заходу й голова облради Володимир Чубірко. «Україна зараз переживає великі реформи у всіх сферах суспільного життя. На превеликий жаль, мусимо визнати, що за ці роки верховенство Закону в нашій країні нівелювалось. І саме юристам усіх спеціальностей, насамперед вам, студентам, майбутнім юристам, належить виконувати високу місію: утверджувати в суспільстві як неодмінну, незаперечну цінність – повагу до закону. Бажаю вам успіхів, бажаю стати фахівцями галузі», - звернувся до студентів керівник ради.
    Він також вручив відзнаки ради. Так, почесні грамоти отримали викладач кафедри господарського права Вікторія Вашкович та методист деканату юридичного факультету Тетяна Василечко.
    Прес-служба облради

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору