ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

ОФІЦІЙНА ЗАЯВА З ПРИВОДУ НІЧНИХ ПОДІЙ У МУКАЧЕВІ

    20 квітня 2024 субота
    66 переглядів

    Сьогодні вночі у Мукачеві сталася жахлива трагедія – було вбито молодого 18-річного юнака ромської національності. За інформацією, яку наразі уточнюють правоохоронні органи, підозрюваний у вбивстві є кандидатом в депутати до Мукачівської міської ради від партії «Блок Петра Порошенка – «Солідарність».

    Закарпатська територіальна організація партії «Блок Петра Порошенка – «Солідарність» закликає правоохоронні органи провести неупереджене та об’єктивне розслідування цього злочину та сподівається на відповідне покарання всіх причетних до трагедії.

    До з’ясування усіх обставин трагедії міська організація партії «Блок Петра Порошенка – «Солідарність» невідкладно провела збори організації і одноголосно ухвалила рішення про відкликання кандидата з виборчого списку. До ТВК м.Мукачево подане клопотання про зняття кандидата з реєстрації.

    Кандидатуру в депутати Мукачівської міської ради Олага Калмана Калмановича запропонувала ромська громада міста. Оскільки наша позиція – захист інтересів представників нацменшин, в тому числі і ромської, – Мукачівський штаб вніс його кандидатуру. Ми заявляємо, що і надалі відстоюватимемо інтереси усіх національних громад міста, у тому числі і ромської. При цьому ми будемо ще прискіпливіше перевіряти кандидатів, аби на майбутнє уникнути подібних ситуацій.

    Висловлюємо свої співчуття родині загиблого і сподіваємося на об’єктивне розслідування та покарання винних.

    Закарпатська територіальна організація партії

    "БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА" – СОЛІДАРНІСТЬ"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору