ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Бажаєте "записати" незаконну зброю на себе?

    20 квітня 2024 субота
    89 переглядів
    На Берегівщині триває місячник добровільної здачі зброї.

    Тоді поспішайте: місячник добровільної здачі зброї триває.

    Як і в усій країні, на Берегівщині теж триває місячник добровільної здачі зброї. Ця кампанія завжди була важливою і актуальною, навіть тоді, коли в державі панував мир і порядок. А зараз, коли на сході війна, ці заходи стали ще злободеннішими. І не тільки у регіонах, близьких до АТО, але повсюдно – на Закарпатті, в нашому місті, селищі, берегівських селах у тому числі.
    За інформацією з Берегівського РВВС, починаючи з 1 жовтня ц. р., МВС України до 31 числа (жовтня) проводить операцію "Місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів до неї та вибухових речовин". Особа, яка з власної ініціативи здасть у зазначений термін зброю, що зберігалася у неї без відповідного дозволу, звільняється від кримінальної та адміністративної відповідальності. І може, як кажуть, спати спокійно!
    Більше того громадяни України, які добровільно здають незареєстровану зброю, можуть у встановленому порядку "записати" на себе та отримати дозвіл на її зберігання, відповідно до вимог наказу МВС від 31.05.1993 р. та змінами, внесеними МВС від 24.09.2012 р. Якщо когось цікавлять деталі, правоохоронці готові проконсультувати й посприяти у оформленні офіційних документів. Бо чим менше "гулятиме" "лівих" цівок чи гранат – тим безпечніше буде в країні, спокійніше на душі в кожного її громадянина.
    Отже, якщо ви є власником незареєстрованої вогнепальної зброї, боєприпасів (а таке теж трапляється нерідко), і хочете жити у злагоді із законом, просимо звертатися за консультаціями з легалізації зброї (або для здачі такої, що легалізації не підлягає) з відповідною заявою у Берегівський РВ УМВС за адресою: м. Берегово, вул. Сечені, 13 (моб. тел. 0669690009).
    Опанас ГАРАГУЛЯ, інспектор дозвільної системи Берегівського РВВС

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору