ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як у Закарпатській філармонії красивих дівчат відбирали! (ФОТО)

    20 квітня 2024 субота
    72 переглядів
    Свято дівочої краси в Ужгороді.

    13-го жовтня факультет іноземної філології УжНУ обирав найкрасивішу дівчину. Для цього підрозділ влаштував свято в ужгородській філармонії.

    За право гідно представляти підрозділ на всеуніверситетському конкурсі краси боролися 8 учасниць. Першокурсниці демонстрували 4 виходи: представлення у сукнях фірмового магазину одягу, національний, спортивний та вечірній. Міски також мали інтелектуальні завдання.
    Поміж тим публіку розважали співами, танцями. До речі, на сцені показали циганський номер у виконанні групи солістів зразкового ансамблю народного танцю «Веселка» . Було й уміле виконання танго-орієнтал від учасниць східного танцю «Наргіс». До слова, дівчата спеціально приїхали з Чопа, аби порадувати глядачів.
    Крім того, у філармонії було чимало сміху. Присутніх тішили студенти різних курсів і команда КВН «В комі». П'ятеро дівчат жартували про викладачів факультету. Багато мініатюр присвятили декану факультету - Михайлові Рошку.
    Наприкінці вечора журі визначили переможницю конкурсу краси, яка змогла заполонити серця багатьох чоловіків у залі. Нею стала Вікторія Теличко. Згодом дівчина позмагається на університетському конкурсі, де визначатимуть міс УжНУ.

    Андріана Кофель
    0_2356-1.jpg
    0_2356-2.jpg
    0_2356-3.jpg
    0_2356-4.jpg
    0_2356-5.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору