ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Історія з фальсифікаціями на виборах в Ужгороді має продовження (ВІДЕО)

    20 квітня 2024 субота
    111 переглядів
    Щодо неправомірних дій членів Ужгородської ТВК до міліції заявила секретар

    Із заявою про вчинення кримінального правопорушення членами Ужгородської міської виборчої комісії Закарпатської області звернулася секретар ТВК Вікторія Філатова-Степанова.



    У заяві, електронні копії якої можете переглянути нижче, секретар комісії описує правопорушення і просить прокурора області Володимира Янка внести відомості про порушення до ЄРДР, перевірити факт фальсифікації результатів підрахунку голосів УМО політичних партій «Наш край» і «Опозиційний блок», перевірити причетність до вчинення протиправних дій членів комісії та третіх осіб, а також вжити заходи щодо притягнення до відповідальності винних.



    Нагадаємо, конфліктна ситуація з приводу фальсифікації голосів на виборах в Ужгороді назріла вчора під час оголошення результатів виборів головою Ужгородської ТВК. Секретар комісії наголосила на фальсифікаціях, що здійснювалися під час виборчого процесу.


    Яків Чернобук, будучи головою ТВК від пропрезидентської партії, на ці порушення не тільки закривав очі, але й був головною дійовою особою у їх вчиненні.


    Історія з фальсифікаціями на виборах в Ужгороді має продовження (ФОТО, ВІДЕО) http://www.ua-reporter.com/novosti/180665 #Ужгород #вибори

    Posted by Ua-Reporter.com on 3 ноября 2015 г.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору