ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В лікарні побилися Кужель і Мірошниченко

    25 квітня 2024 четвер
    72 переглядів
    Кужель і Мірошниченко не змогли визначити, хто за ким стоїть

    Олександра Кужель та Ігор Мірошнічнеко, які проходять стаціонарне лікування в одній лікарні у зв’язку з отриманням травм у бійках за різних обставин, побилися вже між собою. Про це повідомляє газета «Бойовий депутат» з посиланням на співробітників лікарні.

    Конфлікт виник у черзі на флюорографію, де Кужель і Мірошниченко не змогли визначити, хто за ким стоїть і хто повинен зайти в кабінет першим, у зв’язку з чим влаштували скандал, який переріс у бійку з псуванням майна лікарні.

    При цьому Кужель отримала черговий удар по голові скляним предметом (імовірно це була порожня майонезна банка для аналізів, яку тримав у руках Ігор Мірошниченко), а “свободівець” у свою чергу пропустив кілька болючих ударів сумкою Кужель, а також пару стусанів від коханця своєї дружини, який також стояв у тій самій черзі.

    Свідки відмовилися давати будь-які свідчення і вставати на чийсь бік, аргументуючи цей тим, що недолюблюють обох політиків.

    «Та пішли вони всі *****, вони вже всіх тут ****», – дипломатично відмовився коментувати інцидент головний лікар лікарні.

    Як ми вже повідомляли , Ігоря Мірошниченка побив коханець колишньої дружини.

    Колишній народний депутат від партії ВО "Свобода" Ігор Мірошниченко повідомив, що його сильно побив новий коханець його колишньої дружини, з якою політик не живе вже майже рік.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Хоч і фейк, але дуже реалістичний.