ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород обрав собі нового мера

    10 квітня 2024 середа
    101 переглядів
    Богдан Андріїв

    Попри те, що підрахунок голосів, набраних сьогодні кандидатами на посаду Ужгородського міського голови у самому розпалі, у штабі фаворита нинішніх перегонів Богдана Андріїва уже відкоркували «шампанське».

    Переможець першого туру грамотно організував свою кампанію і в другому турі та майже з подвійною перевагою (більше 20 300 голосів проти 10 700) перемагає свого конкурента – дворазового мера Ужгорода Сергія Ратушняка. Всього ж на вибори в Ужгороді прийшло 35 280 виборців, з них 3 670 свідомо чи ні зіпсували свої бюлетені.

    Якщо взяти до уваги той факт, що жодних суттєвих порушень, здатних вплинути на результати волевиявлення, спостерігачами та правоохоронцями у день голосування зафіксовано не було, уже тепер можна впевнено сказати, що міським головою найзахіднішого обласного центру України став 46-річний висуванець партії «Відродження», донедавна секретар Ужгородської міської ради Богдан Андріїв.

    Обравши його менеджером древнього та дуже своєрідного міста, ужгородці очікують від новообраного голови швидкої реалізації задекларованих у ході виснажливої виборчої кампанії гарантій навести лад у доведеному до межі запустіння міському господарстві та залучення громади до реформування усіх напрямків міського життя.

    Василь Ільницький, Ужгород. Фото автора.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    В ua-reportera шось дуже коричневий язик.... не забувайте про тих, хто зіпсував свій бюлетень і про тих хто не прийшов на вибори взагалі... це всі, хто буде проти майбутнього мера.