ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді викрали мотоцикл, який об’їздив всю Європу

    25 квітня 2024 четвер
    41 переглядів
    Викрадачів транспорту приваблюють на Закарпатті не тільки велосипеди.

    Виявляється у нашому краї любителів транспорту приваблюють не тільки велосипеди. Любителі чужого добра останнім часом зовсім знахабніли. 17 листопада від жителя Ужгорода зухвальці викрали мотоцикл.

    – Я свій мотоцикл завжди ставлю біля будинку. – розповідає виданню «Карпатського об’єктиву» потерпілий Олег. – Я купив цей транспортний засіб близько півроку тому й встиг об’їздити чи не всю Європу. Я свій мотоцикл завжди ставив під будинком. Уранці, коли просипався, дивився у вікно, чи стоїть на місці. Та коли виглянув цього разу, транспортного засобу на місці не було. Збитки складають десь 35-40 тисяч гривень. Деякі свідки кажуть, що ще вночі й під ранок бачили мотоцикл на місці, отож викрали його вже мабуть ранком. До слова, на цій вулиці це вже третя крадіжка. Місяць тому обікрали магазин, а три тому в сусідів викрали велосипед. Я звернувся із заявою в поліцію.

    Працівники ужгородської поліції повідомили нашому виданню, що на місце крадіжки виїжджала слідчо-оперативна група, яка обстежила місцевість та опитала свідків події.

    Не виключено, що зухвальці для викрадення мотоцикла використовували автомобіль. наразі оперативники перевіряють кілька версій. На території району було введено план «Перехват».

    За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження, проводиться слідство.

    Іван ЛАДЖУН

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору