ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Подвійне зґвалтування студентки, групове побиття молодих хлопців у парку «Підзамковий», серія крадіжок та грабежів...

    26 квітня 2024 п'ятниця
    72 переглядів
    В Ужгороді розпоясався ромський терор!

    Це ще не весь перелік, який скоїли за останній час роми в Ужгороді.

    Готуючи цю публікацію про злочини, які скоюють роми, автор цих рядків не має наміру налаштувати вороже проти цієї народності. Однак, резонансні факти, які трапляються в Ужгороді викликають чимале обурення в місцевих жителів.
    Подвійне зґвалтування студентки, групове побиття молодих хлопців у парку «Підзамковий», серія крадіжок та грабежів… Це не весь перелік, який скоїли роми. Й історія про яку йтиметься у нашій публікації підтверджує, що останнім часом деякі смагляві особи нахабніють.
    До нас у редакцію звернувся житель Ужгорода, який проживає в мікрорайоні Радванка про те, що вже тривалий час йому не дають життя роми.
    – Ця історія тягнеться вже з 2013 року. – розповідає Анатолій Кушнарьов. – Саме у той час до мене на подвір’я стали забиратися особи ромської народності, які завдавали мені шкоду, створювали чималі проблеми. Про дрібні крадіжки я вже й не кажу. У мене є дорога машина. Спочатку я до міліції (в той час) не звертався, думаючи, що все минеться, але згодом від цих людей мені просто вже не було життя. Стали дражнити мене, кидати в мене камінням, бити мою собаку. Кидали каменюччям у вінка, дверці, ворота. Щоби створювати побільше шуму й псувати мені нерви. Я став звертатися із заявою до правоохоронців. Дільничного потрібно було шукати у районі т. зв. п’яного ринку. Знайшовши там нарешті двох дільничних я звернувся до них і повідомив про цю історію, та дільничного, який обслуговує наш район серед них не було. Нещодавно двічі обікрали сусіда. Після виклику приїжджали правоохоронці, але роми поховалися. Як тільки міліціонери поїхали звідси , то вони знову повибігали і стали викрадати метал. Я вийшов до воріт. Вони, побачивши мене, віднесли метал на подвір’я. З тих пір нічого не змінилося. До цього часу мені доводиться терпіти від ромів. То кинуть камінь, то підкинуть мені у двір бите скло, щоби я чи собака травмувалися. Двічі пробували отруїти мого пса. Поки там неподалік жив їхній авторитет, то було тихо. Правда, він казав тримати машину в дворі, щоби у неї ніхто не забрався. Хочеться, щоби з цими особами нарешті навели порядок. Ходив на прийом до губернатора, начальника обласної поліції. Я звертався до ромських лідерів, але реакції ніякої немає. Стало навіть ще гірше. Невже така ситуація тягнутиметься й далі. І коли, нарешті, наведуть лад із цими людьми?
    Мирослав Горват: Я допомагаю чим можу, але поліція повинна приїхати й карати їх. Я приходжу після звернень до ромів, говорю, щоби дотримувалися закону і мені махають головою і на цьому все. Нехай звертається в поліцію. Чим зможу, тим допоможу.
    Працівники ужгородської поліції повідомили нашому виданню, що після звернення Анатолія на місце пригоди направили дільничного, який повинен розібратися в ситуації й навести над з порушниками.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Цыгани - мрази и паразиты.