ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

58-річна закарпатка не клюнула на гачок телефонного шахрая!

    25 квітня 2024 четвер
    50 переглядів
    Розважлива мешканка Закарпаття зберегла 20 000 гривень!

    Розумна жінка спершу зателефонувала сину, чи з ним все добре, а потім звернулася в поліцію. Якби всі так робили, телефонні шахраї залишились би без хліба.

    Ми часто пишемо про випадки шахрайства, коли літнім людям телефонують невідомі, представляються правоохоронцями і видурюють великі суми під приводом порятунку сина від тюрми. На жаль, закарпатці і досі ведуться на такі шахрайства. І от нарешті позитив! Жителька Сваляви послала подалі невідомого пройдисвіта і не віддала йому 20 тисяч гривень.

    Вечірньої пори на мобільний 58-річної жительки м. Сваляви зателефонував невідомий чоловік, який назвався слідчим поліції. Шахрай пояснив, що сина жінки затримано за наркотики, і якщо вона хоче визволити сина з тюрми, то нехай заплатить через банкомат на картку 20000 гривень.

    Розсудлива пенсіонерка кинула слухавку, після чого зателефонувала синові, який живе в м.Ужгороді. Той сказав, що з ним все гаразд. Тоді жінка зателефонувала на 102 і розповіла про суть справи.

    Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області зазначив, що свалявчанка зробила все так, як радять правоохоронці: не повірила шахраю, зателефонувала спершу синові, а потім у поліцію. Чим зберегла свої гроші…

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору