ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті поліцейські таки розшукали злодія та вкрадені речі

    28 березня 2024 четвер
    56 переглядів
    Головне управління Нацполіції у Закарпатській області повідомляє...

    Попри відсутність слідів.

    Свалявські правоохоронці затримали зловмисника, який викрав бензопилу та велосипед від мешканця Свалявського району. Майно частково повернуто власнику. Дії зловмисника кваліфіковані за ч.2 статті 185 Кримінального Кодексу України.
    До чергової частини Свалявського відділення поліції звернувся житель с.Керецьки, який повідомив про крадіжку з території його домоволодіння велосипеда та бензопили. Сума збитків становить 4 тисячі гривень.
    Так як до подвір’я був вільний доступ, зловмисник не залишив жодних слідів, - коментує заступник начальника Свалявської поліції Василь Папіш. - Працюючи над розкриттям цієї крадіжки, свалявські правоохоронці опитували можливих свідків події та перевіряли осіб, які раніше мали проблеми з законом. Під час проведення подворового обходу та спілкування з громадянами, правоохоронці звернули увагу, що у місцевого жителя бензопила, схожа на крадену. Свалявець повідомив, що він купив її від невідомого чоловіка за 110 гривень. Чоловік описав продавця, який йому продав крадену бензопилу».
    Правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 40-річний чоловік, мешканець с. Лисичева. Чоловік неодноразово судимий за аналогічні злочини, ніде не працює, підробляє тимчасовими заробітками.
    За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України. Досудове розслідування триває.
    Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору