ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

З’явилося відео із місця кривавої бійні на Драгобраті (ВІДЕО)

    16 квітня 2024 вівторок
    48 переглядів
    Місце кривавої бійні

    Нагадаємо, що під ранок 10 січня на турбазі «Хата Магната», розташованій у центрі популярного гірськолижного курорту Драгобрат, сталася сутичка між охоронцями турбази на групою представників «Правого Сектора», які, за попередньою інформацією, відмовились платити за напої та їжу. В результаті конфлікту із застосуванням зброї двоє охоронців з ножовими пораненнями потрапили до лікарні.


    Бійці Правого Сектору прийшли на базу Хата Магната. Почали вимагати "гостину", проте розраховуватись за надані послуги відмовилися. Коли охоронець закладу зробив їм зауваження - його сильно побили, наразі він присмерті у лікарні. Кухарю зламали ногу, а також почали бити відвідувачів. На місце прибув хазяїн закладу зі зброєю. Прикладом вирубив одного з хуліганів, інших узяв на мушку. За цей час до Хати Магнати на допомогу прийшли сусіди закладу та охорона. Хуліганів побили, зв’язали скотчем та викликали міліцію. Зв’язаних розбійників передали правоохоронцям, - розповів він.


    Очевидець подій на Драгобраті на базі «Хата Магната», яка відпочивала в той час на курорті, розповіла подробиці жахливих нічних подій виданню «Одесский паблик».


    Жінка розповіла, що бійці «Правого сектора» увірвалися зі зброєю в готель «Хата Магната»:
    «Вони увірвалися в готель в 4 ранку, почали вимагати їжу і горілку. Їх нагодували. Вони до ранку кричали і кухареві погрожували зброєю, а в 8 ранку почалася справжня стрілянина і бійня. Я все бачила через вікно. Місцеві налетіли, почалася бійня. Дві людини поранено. Відвезли в лікарню. Вони самі кричать, що вони «Правий сектор», що вони за нас кров проливали а ми... Кухаря під дулом обріза змушували співати гімн, а кухар з Таджикистану», – розповіла очевидець.
    Жінка розповіла, що нападники були з пістолетами, рушницями та з ножами. Це все вона бачила через вікно, під яким учасники конфлікту й стріляли, а охорона готелю була з лопатами.

    Добре, що в готелі багато хлопців обслуговуючого персоналу. Вранці жінка вийшла з дитиною на сніданок, її поклали на підлогу. Я цього не бачила, але вона мені сама розповіла. Потім вона зібрала речі чоловіка і дитини, і поїхала. Ще тут була група французів – втекли дуже швидко, – додає очевидець.



    Достеменно стало відомо, що влаштували стрілянину бійці Правого Сектору, котрі кілька тижнів тому організовано заїхали на територію Закарпаття. Наше видання, нагадаємо, уже писало про це. Тоді ми повідомляли про кілька сотень озброєних до зубів екстремістів, які організовано проникли на територію області і розпочали готуватися до диверсійної діяльності.


    Схоже, сьогодні ми побачили перші результати цієї підготовки. Однак чимало питань викликає місце та обставини події. Так, відомо, що правосекторівці застосували проти туристів вогнепальну зброю із бойовими набоями. В результаті, постраждало троє людей. Серед них наразі і постраждалі у важкому стані. Деталей перестрілки поки не повідомляється. Відомо тільки, що за туристів намагалися заступитись охоронці готелю.


    Тому зараз виникає питання: яку ціль переслідують екстремісти з Правого Сектору, коли в розпал туристичного сезону розстрілюють туристів? Навряд чи подібна «політика» позитивно вплине на ситуацію в області та розвиток у Закарпатті туристичної сфери.



    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору