ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

ШОК! В Німеччині, п'ятеро мігрантів-арабів 30 годин поспіль гвалтували 13-річну школярку, а далі...

    28 березня 2024 четвер
    96 переглядів
    Над нею знущалися не менше п'яти хлопців арабського походження

    Незважаючи на зусилля влади Німеччини зам'яти тему сексуальних домагань мігрантів до європейських жінок, ситуація набирає обертів. І все нові випадки розбурхують громадську думку.

    Група мігрантів з Близького сходу влаштувала групове згвалтування російськомовної дівчинки в Берліні. Нелегали зловили 13-річну школярку, коли вона йшла на навчання. П'ятеро мігрантів, які 30 годин поспіль гвалтували російську неповнолітню дівчинку, після цього викинули її на вулицю в одному з районів Берліна. Дитину знайшли в шоковому стані, зараз вона знаходиться в лікарні. Про це йдеться в офіційному зверненні конвенту російських німців. Шокуюче відео-зізнання опублікувала в Facebook група хакерів Anonymous.


    «Її по звірячому гвалтували в невідомому приміщенні близько 30 годин, після чого знову вивезли і кинули напівживу в одному з берлінських районів. Зараз дівчинка в лікарні в шоковому стані і лиш торочить, що над нею знущалися не менше п'яти хлопців арабського походження », - йдеться в повідомленні.


    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Європа в шоці! У Новорічну ніч 1000 біженців з близького сходу масово грабували, домагалися і гвалтували жінок на вулицях Німеччини (ВІДЕО, ФОТО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору