ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

ШОК!!! Читаючи про те, як знущалися над 15-річною школяркою, стає просто моторошно... (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    308 переглядів
    Знущання тривали всю ніч - вранці дівчину одягли і витягли на подвір'я

    Група підлітків 13-15 років згвалтувала 15-річну школярку. Як розповіла знайома одного з учасників драми, яка побажала не називати своє ім'я, все відбулося в ніч з суботи на неділю.

    - Їх зібралося кілька людей. Хлопчики та дві дівчинки - та, яку зґвалтували, і її 13-річна подруга, - пояснила дівчина. - Серед них хлопчик, з яким ми виросли в одному дворі. Він з порядної сім'ї, тато у нього військовослужбовець.

    Хлопці, по всій видимості, напоїли дівчинку. Судячи з відео та фото, якими з неділі обмінюються мої знайомі в соціальних мережах, вона була в нестямі, коли її зґвалтували кульковою ручкою.

    За іншим хлопцями не видно, щоб вони були п'яними. Вони поводяться цілком адекватно.

    Фотографії та відео знімали самі учасники подій. Відбувалося все на квартирі одного з хлопців. Дівчині подзвонили і запросили в гості. І вона з подругою заглянула на вогник.

    У мережі вже є аудіофайл Пранк (телефонних хуліганів), що містить бесіду «підставного» співробітника Слідчого комітету з постраждалою. У цій розмові школярка пояснила, що дійсно випила в гостях.

    - Мені хтось запропонував випити горілку. Я випила чарку. Мені сказали: "Це погана горілка, несмачна, он ту, іншу попий". Далі я тільки пам'ятаю, як насіння зі столу змітала, - розповіла вона.

    Як додала одна із знайомих дівчини, знущання тривали всю ніч. Вранці дівчину одягли і витягли на подвір'я. Тут її босу посадили на лавку і продовжили фотографувати.

    Я не пам'ятаю нічого, - заявила в бесіді з телефонними хуліганами потерпіла. - Ні як мене роздягали, ні як одягали. Ні як я пішла додому. Мене роздягли, потім помили, потім по дому тягали. У мене синців багато. Кажуть, це я падала. На щоці на лівій синець, подряпина на обличчі, на руках, на ногах.

    У СУ СК РФ по Псковській області відзначили, що батьки постраждалої школярки вже написали заяву.

    - Активно впроваджуються заходи до встановлення всіх учасників вечірки, - зазначив старший помічник керівника відомства по взаємодії зі ЗМІ Антон Доброхотов.

    У соціальній мережі з'явилися скріни переписки дівчини з її друзями. «Я не хочу більше бачити цей бруд в Інтернеті, і як вони наді мною знущалися, - написала дівчина. - Мене багато хто вважає повією, хоча я була у гінеколога і я незаймана !!! "


    У бесіді з пранкерами вона розповіла, що після того, що сталося мама відвезла її до медиків.


    feys.jpg


    ДИВІТЬСЯ як темношкірі мігранти "розважаються фліртом" з європейськими жінками (ВІДЕО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору