ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Фогографія-загадка - таємниця цього знімка поставила в глухий кут багатьох людей... (ФОТО)

    20 квітня 2024 субота
    129 переглядів
    Ну що, розгадали вже таємницю цього знімка?

    На перший погляд здається, що це звичайнісінька фотографія. Проте, в ній ховається величезний підступ, який поставив в глухий кут багатьох людей.

    Коли одна з дівчат, зображених на знімку, виставила це фото в Інтерент, то воно викликало справжній успіх! Тисячі людей почали гадати, що ж не так зі знімком. І дуже небагатьом вдалося відразу ж розгадати його секрет.

    Зізнаюся, ця загадка надовго поставила мене в безвихідь. Я всі очі собі переглянув, перш ніж виявив, що ж тут не так ... А чи зможеш ти знайти, в чому підступ?

    Ну що, розгадав вже таємницю цього знімка? Якщо ні, тоді читай відповідь нижче.



    zagadka2.jpg


    Отакої, це якраз той випадок, коли правильна відповідь знаходиться у тебе під носом, але ти в упор її не бачиш! І якщо тобі вдалося відразу ж без підказки виявити невідповідність, то прийми найщиріші вітання. Ми б не роздумуючи погодилися йти з тобою в розвідку!

    І пам'ятай, що справжній розвідник повинен уміти зберігати секрети. Тому дай можливість самостійно подумати іншим читачам і не видавай правильну відповідь в коментарях.


    Відгадка. А тепер ще раз уважно подивися на лавочку. Тільки не на спинку, а на сидіння. Так-так, насправді сидушка повністю відсутня і дівчата як би висять в повітрі, спираючись тільки на землю і на спинку!


    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Геніально! Це повинен побачити кожен! Ви просто о.....єте, коли побачите, що під водою... (ФОТО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору