ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Скандал!!! "Рапорти рвуть при тобі... Комбат кричить: "Дзвоніть куди хочете, мені пох... ", - бійці 53-ї бригади (ВІДЕО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    98 переглядів
    Умови, в яких доводиться жити 53-й бригаді

    Бійцям обіцяли, що їх переведуть в більш прийнятні умови, однак насправді нічого не змінилося й на новому місці.



    Журналісти за кілька тижнів до голодного бунту військовослужбовців 53-ї бригади побували в їхньому розташуванні і розповіли про жахливі умови, в яких воїнам доводиться нести службу. Після виходу сюжету командування бригади зв'язалося з журналістами і запевнило, що всі питання улагоджені. Про це написав на своїй сторінці у "Фейсбуці" журналіст Дмитро Гнап, передають Патріоти України.



    biyci.jpg


    Умови, в яких доводиться жити 53-й бригаді.


    "Хочете подивитися, чому вчора збунтувалися солдати 53-й бригади? Нижче кілька фотографій з полігону на Широкому Лані. А також розповідь одного з бійців:" Широкий лан - Миколаївська область, немає питної води, ні їжі, світла, дров, і навряд чи будуть. Лікарі, велика частина них # ра не лікують, в госпіталь потрапити проблема, випрати взагалі мовчу.


    biyci2.jpg


    Комбриг загрожує за будь-яку непокору розвідкою. У відкриту говорить дав наказ ламати щелепи. Багатьох побили. Забрали "воєнніки", паспорта, картки, гроші. Рапорти не проходять, рвуть при тобі. У розвідки зелене світло на все. Комбат кричить: "Дзвоніть куди хочете, мені пох ##, я на дембель". Мужики, я не скаржуся, просто такого п ## деца я не бачив ніде. Всі говорять одне: поверніть на передову, там хоч є за що вмирати ", - написав він.


    biyci3.jpg


    Робить ситуацію ще більш пекельною те, що в минулому випуску "слідства. Інфо" було показано репортаж про перебування цієї 53 -й бригади на полігоні в Черкаському (Дніпропетровська обл.). Умови там були жахливі: в наметах води по литки, дров немає, їжі немає, волонтерська допомога розкрадена. Вже на наступний день командування бригади зателефонувало , вибачилося і сказало, що бійців переводять на інший полігон. "Все в порядку - мовляв - не хвилюйтеся!" - "Куди ви їх переводите?" - "на Широкий Лан, Миколаївська область, там нормальний полігон". Ну хіба не виродки? " - Резюмував Гнап.


    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Були в закарпатських бійців 128-ї бригади діряві намети... уже нема - згоріли! (ФОТО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі