ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Румунів, які хочуть приїхати в Закарпаття, закликають убезпечитися

    28 березня 2024 четвер
    68 переглядів
    Румунам перед поїздкою в Україну радять зробити щеплення.

    Державне Санітарне Управління Марамурешського повіту (Румунія) рекомендує громадянам, які мають намір приїхати в Закарпаття, зробити щеплення.

    Рекомендацію сьогодні розмістили, практично, усі тутешні ЗМІ. Усе – через ризик підхопити під час мандрівки «свинячий» грип. Число таких подорожуючих до Закарпаття дуже велике, тому Державне санітарне управляння застерігає і навіть просить відмовитися від відряджень, якщо вони не термінові. У разі, якщо подорожей не можна уникнути, румунські громадяни повинні вжити необхідні в таких випадках заходи обережності: зробити вакцинацію проти грипу, носити маски, приділяти увагу особистій гігієні, уникати людних місць.
    Інформаційне Агенство Agerpres лякає , що п'ятеро людей уже госпіталізовано в відділенні інфекційних захворювань у лікарні селища СолотвиноТячівського району Закарпаття з підозрілим штамом грипу, і ще 17 госпіталізовані з підозрою на грип, тому аналізи були відправлені в лабораторію Бухарестського інституту Кантакузіно. Згідно повідомленню Санітарного Управляння сусіднього з Закарпаттям повіту у них не зафіксовано випадків грипу, а захворювання респіраторними вірусами та пневмонією - в межах прогнозованої кількості.
    Тим часом закарпатські медики заспокоюють: у нашому краї поширено сезонний грип, хоча й не виключають можливості його другої хвилі вже в найближчі тижні.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору