ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Найжахливіші тортури у світі (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    140 переглядів
    Намагаючись втекти від жару гарячого вугілля, пацюки прогризають шлях у плоті

    З усіх відомих способів "допекти", яке придумало людство, виокремлено наступні:

    bam.jpg


    Катування бамбуком. Паростки живого бамбука, який за день може вирости на метр, заточуються ножем, щоб вийшли гострі "списи". Жертва підвішується горизонтально, спиною або животом над грядкою молодого загостреного бамбука. Паростки бамбука встромлюють в шкіру мученика і проростають крізь його черевну порожнину, завдаючи екстремально хворобливу смерть.


    kat2.jpg


    Мідний Бик. Жертву закривають в пустотілій мідній статуї бика. Під черевом бика розпалюють вогонь. Жертва обсмажується заживо. Будова бика така, що крики мученика доносяться з пащі скульптури, немов бичачий рев. З кісток страченого роблять прикраси і обереги, які продають на базарі.


    kat_zas.jpg


    Тортури щурами. Роздягненого мученика кладуть на стіл і прив’язують. Великі, важкі клітки з заразними голодними щурами кладуться заарештованому на живіт і груди. Клітки відкриваються з дна. На вершину клітки кладеться жар, щоб порушити щурів. Намагаючись втекти від жару гарячого вугілля, пацюки прогризають собі шлях у плоті жертви.


    kat4.jpg


    Груша. Існували груші: для введення в рот, анальний отвір і груші більшого розміру для вагіни. При введенні в отвір людини вона розкривалася і гострі наконечники розривали нутрощі (горла, шийки матки, прямої кишки) що природно приводило до болісної смерті. Страх перед цим жахливим знаряддям був величезний до таких розмірів, що підозрювані в більшості випадків зізнавалися в усьому відразу після її введення всередину.


    kat5.jpg


    Диба. Цей пристрій являє собою довгастий прямокутник з дерев’яною рамою. Знизу і зверху міцно фіксувалися руки По мірі допиту кат крутив важіль, з кожним обертом людину розтягувало і наступала пекельна біль. Зазвичай по завершенню тортур людина просто помирала від больового шоку, так як всі її суглоби були висмикнуті.


    kat6.jpg


    Колиска Іуди – цей пристрій має форму піраміди. Жертва знаходиться на вершині. Людей допитували голими, щоб зайвий раз принизити. Розтягування анального отвору досягало величезних розмірів і в підсумку людина помирала, але перед цим досить плакала і принижувалася, на радість катам і глядачам.


    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Як ватажок сепаратистів "Моторола" знущається з українських бійців (ВІДЕО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости