ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Шокуючі секс-традиції стародавнього світу (ФОТО +18)

    29 березня 2024 п'ятниця
    420 переглядів
    Іграшки для дорослих в стародавньому світі

    Консерватори невпинно стверджують, що сучасне суспільство стало надто вільним у своїх звичках в порівнянні з благочестивими предками, деякі з сексуальних практик давніх виглядають сьогодні занадто екстравагантними.
    Ми вирішили розповісти про шокуючі сексуальні традиції стародавніх цивілізацій. Докладніше в галереї.

    cu_0.jpg


    Романтика мужолозтва у стародавніх греків. Коли навчальних закладів у звичному для сучасної людини варіанті в Стародавній Греції ще не існувало, і основним способом освіти молоді було репетиторство, в суспільстві процвітало мужолозтво. Для древніх критян воно носило навіть романтичний характер. Коли велелюбний житель Криту помічав юнака, який йому дуже сподобався, то він повинен був спочатку повідомити друзів хлопчика про те, що він має намір взяти його в коханці. Ця офіційна пропозиція дозволяло обранцеві або сховатися, якщо він не хотів вступати в зв'язок, або благоговійно готуватися до свого символічного викрадення.


    cu2_0.jpg


    Збереження життєвої сили «ци» у даосів. Наріжним каменем даосизму є життєва сила «ци», яка пронизує все суще. Даоська філософія в цілому розділяє «ци» на дві складові - інь і ян (позитивну і негативну енергії). Шляхом підтримання балансу між цими двома силами можна, нібито, досягти досконалої духовної гармонії і фізичного благополуччя. Коли справа доходить до людського тіла, «ци» приймає форму цзин (сутності, яка дає нам життя), і даоси вважають, що втрата цзин може призвести до захворювань і навіть до смерті. Найбільше «цзин», вважають даоси, міститься в чоловічому сімені. Прихильники даосизму вважали, що чоловік не повинен витрачати надто багато сперми. У зв'язку з цим стародавнім китайським чоловікам радили не єякулировать під час сексу.


    cu3.jpg


    Дружина в оренду у арабів. Стародавні доісламські араби мали дивний звичай - "дружина в оренду". Цей звичай існував не тільки для отримання політичних чи економічних вигод, він був своєрідною ранньою формою євгеніки. Подібне заняття практикувалося в основному сім'ями низького рангу, які хотіли, щоб їхні діти й онуки стали більш благородними. Дружин в оренду віддавали чоловікам, які займали високе положення в суспільстві, тільки їм було дозволено мати сексуальний зв'язок з чужою дружиною. Діти, народжені від подібного зачаття, вважалися дітьми чоловіка, а не біологічного батька, але соціальний статус сім'ї підвищувався. Здати дружину в оренду було досить просто - чоловік просто відправляв жінку в будинок людини, якій вона сподобалася. Там вона залишалася до тих пір, поки не завагітніє.


    cu4_0.jpg


    Фелляція - богоугодне заняття для древніх єгиптян. Перша згадка про фелляцію сходить до давньоєгипетського міфу про воскресіння Осіріса. Історія свідчить, що Осіріс був убитий своїм братом Сетом, який розрубав його на шматки і розкидав їх по всьому світу. Ісіда, сестра-дружина Осіріса, обійшла навколо світу, щоб зібрати всі частини коханого і повернути його до життя. Але, на жаль, вона не змогла знайти пеніс Осіріса. Тому Ісіда виліпила чоловічий орган з глини і через нього вдихнула життя в Осіріса. Саме завдяки цьому міфу фелляція не розглядалася стародавніми єгиптянами як щось аморальне. Варто відзначити, що єгиптяни використовували червону помаду, щоб рекламувати свій досвід у наданні орального задоволення. А стародавні римляни, на відміну від єгиптян, були категорично проти орального сексу. Серед римлян було поширене переконання, що у тих, хто робить мінет, неприємний запах з рота. Людину, відому як fellator, ніколи не запрошували в гості. Втім, для отримання орального задоволення римляни успішно використовували рабів.


    cu5_0.jpg


    Мастурбація фараона на березі Нілу. Стародавні єгиптяни вірили в міф про створення Всесвіту богом Атумом (або Ра). У ньому говорилося, спочатку світ являв собою чорний хаос, з якого було сформовано яйце. З цього яйця виник бог Атум. Судячи з усього, перше, що Атум зробив при появі на світ, - зайнявся мастурбацією. З його насіння народилися боги, які допомогли йому створити Всесвіт і панувати над ним. Оскільки древні єгиптяни вважали, що фараон був представником бога Ра на Землі, він повинен був виконувати деякі обов'язкові ритуали, одним з яких був щорічний ритуал інсценування творіння Атумом всесвіту. Під час свята фараон разом з підданими мав іти до берега Нілу, роздягнутися і вчинити акт мастурбації. Особливий акцент при цьому приділяється тому, щоб сперма фараона потрапила в річку, а не на землю. Потім подібна дія здійснювали і всі інші, що прийшли на церемонію. Єгиптяни вірили, що таким чином вони підживлюють цілющу силу річки, яка забезпечить їм хороший врожай на наступний рік.


    cu6_0.jpg


    Іграшки для дорослих в стародавньому світі. Археологи заявляють, що іграшки для дорослих користувалися у стародавніх великою популярністю. Вік найстаршого кам'яного дідло оцінюється в 26000 років. А єгипетська цариця Клеопатра і зовсім користувалася вібратором з порожнистого гарбуза, наповненого живими бджолами. Стародавні греки і римляни не тільки користувалися ділдо, але і намагалися їх всіляко модернізувати, На дерев'яні та кам'яні секс-іграшки вони натягували шкіряні чохли. Згідно письмовими джерелами того часу, що збереглися, грецькі жінки влаштували секс-страйк під час Пелопоннеської війни через те, що припинився імпорт якісних шкіряних фалоімітаторів.


    cu7_0.jpg


    Розподіл ролей. Стародавні греки і римляни вважали ідею одностатевої сексуальної поведінки цілком природною, тому поняття спорідненого сучасному «гомосексуаліст» просто не існувало. Зате існував культ мужності. Вважалося, що справжній чоловік завжди повинен брати на себе провідну роль в сексі. У свою чергу пасивний партнер приймав на себе жіночу роль, і до нього в суспільстві ставилися з деякою зневагою.


    cu8_0.jpg


    Дошлюбні зв'язки хлопчиків майя. Вищі касти майя були дуже практичними у вихованні своїх синів. Вони вважали, що обов'язком батьків було не тільки забезпечити їх фінансової та емоційної підтримкою, а й задовольняти сексуальні потреби чад. Коли сини зі знатних родин досягали зрілості, їхні батьки підшукували найкрасивіших юнаків із сімей простолюдинів, щоб ті були сексуальними партнерами їхніх синів до вступу в шлюб. Цей союз між хлопчиками вважався те саме фактичному вступу в шлюб і зізнавався законом. Юнаки майя навіть жили один з одним, до тих пір, поки не одружувалися, приблизно по досягненню 20-річного віку. Гомосексуальні стосунки між хлопчиками були офіційно узаконені, а ось за згвалтування жорстко карали навіть чоловіків із знатних родів.


    cu9_0.jpg


    Випадкові зв'язки в храмі Афродіти. Філософ Геродот розповідаючи про ритуали ассірійців, згадував про проституцію. Це заняття, за його словами, було в стародавній Ассирії не тільки легальним, але обов'язковим для всіх незаміжніх жінок. Справа в тому, що у ассірійців був дуже популярний культ Афродіти або, як вони ще називали, Мілітти, Іштар. Тому вони вважали, що для того, щоб жінка отримала милість богині, вона повинна займатися сексом з незнайомцями в храмі Афродіти. Кожна жінка в ассірійської імперії, від осіб царственої крові до жебрачок, повинна була, хоча б один раз у житті, взяти участь в цьому священному обряді в храмі Афродіти.


    cu11_0.jpg


    Скотоложство як розвага і священний обряд. Практика занять сексом з тваринами така ж давня, як саме людство. На кістяних стрижнях, яким близько 25 тисяч років, можна побачити сцени, на яких левиця вилизує статеві органи жінок і чоловіків. Зображення, що датуються сьомим століттям до нашої ери, на яких людина займається сексом з ослом, були знайдено на стіні печери в Італії. І навіть у Біблії є прямі посилання до скотолозтва. Достеменно відомо, що багаті жінки в Стародавньому Римі для сексуальних утіх тримали змій, а чоловіки гвалтували тварин в Колізеї. На відміну від стародавніх римлян, які практикували секс з тваринами для задоволення або розваги, стародавні греки були помічені в зоофілії з релігійних причин. Вони перетворили цей акт в центральний обряд під час вакханалій і зробили частиною церемонії в храмі Афродіти Парні.


    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Найжахливіші тортури у світі (ФОТО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору