ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Найсексуальніші жінки українського парламенту (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    291 переглядів
    Наймолодша (24 роки) депутатка Альона Кошелєва, яка зробила фурор у РАДІ

    У нового парламенту нові символи. У тім числі й ті, що з префіксом «секс». Взагалі ж то жіноча привабливість – штука настільки суб’єктивна, що най’го Бог боронить. Отож, визнаємо, що рейтинг «Погляду» вельми суб’єктивний. Смаки такі у нас, точніше у чоловічої частини редакції…



    Ганна ГОПКО


    Перший номер списку «Самопомочі», громадська активістка, така собі молоденька «залізна леді», 32-річна Ганна Гопко має всі шанси з часом стати зіркою вітчизняної політики. Років 30 тому ще б пасувало додати «спортсменка і комсомолка». Єдине прохання: Ганно, частіше посміхайтеся, Вам це пасує.


    parl.jpg


    Тетяна ДОНЕЦЬ



    34-річна Тетяна вже другу каденцію поспіль є окрасою загалом некрасивого парламенту. Цього разу вона потрапила до нього за списком «Народного фронту». Як вони себе позиціонували – «команда для складних часів». Ну що ж, хто би сперечався, що у складні часи ефектні жінки потрібні менше, ніж воїни.


    ken2.jpg


    Альона КОШЕЛЄВА


    Наймолодша (24 роки) депутатка, яка пройшла за списком Радикальної партії Ляшка, зробила фурор уже під час свого першого приходу в Раду. І привабливістю. І «інтелектом». Головне, аби Альона не переймалася. Достоєвський казав, що світ врятує краса. Про інтелект Федір Михайлович не казали нічого.


    ken3.jpg


    Злата ОГНЄВІЧ (Інна Бордюг)


    Четвертий номер списку Ляшка, 28-річна Інна Бордюг на повірку виявилася ЗлатоюОгнєвіч. Угу, тою-тою. Тут і добавити нічого. Не знаю, що там і в який спосіб полюбляє Олег Валерієвич, але на жінок у нього смак гарний. Таке враження, що метою формування списку було не проходженя до Ради, а бажання закрити писок похабникам і злослівцям.


    ken4.jpg


    Анна РОМАНОВА


    29-річна чернігівчанка Анна Романова, безперечно, теж прикрасить Верховну Раду. Сподіваємося, що 30 номер списку «Самопомочі» займе значно вище місце у негласній фракційній ієрархії. Є в цієї дами щось за душою.


    ken5.jpg


    Олена СОТНИК


    Ще одна перлина у короні Садового. Враховуючи активну громадянську позицію та юридичний досвід, є всі підстави вважати, що 11 номер «Самопомочі» 32-річна Олена Сотник стане цілком дієвим парламентарем і колеги-чоловіки дивитимуться на неї не лише як на красиву жінку.


    ken6.jpg


    Ірина ФРІЗ


    40-річна «леді-вамп» (але то тільки на деяких фото) Ірина Фріз прийшла у парламент з гонорової посади керівника Головного департаменту інформаційноїполітики,Адміністрація Президента. Взагалі то з Петром Порошенком ї пов’язує не один рік співпраці. Тож гадаємо, досвід допоможе зробити Ірині добру парламентську кар’єру. І, як кажуть, краса Вам у поміч.


    ken7.jpg


    Ольга ЧЕРВАКОВА



    Якби мене били ногами одночасно всі сепаратисти «ДНР» і «ЛНР», включно отаманом «всєвєлікоговойскадонского» Козіциним, я б відмовився визнавати, що Ользі 38 років. Завжди юна журналістка (останнє місце роботи – «Інтер»), безперечно, зробить цей парламент і гарнішим, і щирішим. А Петро Олексійович продемонстрував, що в естетиці формування списку нічим не поступається добродіям Ляшку та Садовому.


    ken8.jpg


    Альона ШКРУМ



    Якось несправедливо було б, якби після стількох років безроздільного царювання на вершинах хіт-парадів жіночої краси, нинішня фракція «Батьківщини» залишилася без свого секс-символа. Але судячи з високого місця у списку, трудової біографії та запевнянь самої Юлії Володимирівни, ефектність – це далеко не єдина чеснота 26-річної АльониШкрум. Чекаємо мудрих законопроектів.


    ken9.jpg


    Оксана ЮРИНЕЦЬ


    Перша леді Львівської облради, 36-річна «ударівко-порошенківка» ОксанаЮринець потрапила у середовище, де ефектних жінок значно більше, ніж в обласному парламенті. Але, гадаю, Оксана такої конкуренції не скремпується. Бо має амбіції і розум. Доцент, все таки…


    ken00.jpg


    Нагадаємо, Юлія Тимошенко стала найсексуальнішою українкою у світі (ВІДЕО, ФОТО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі