ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Шахрайський шопінг" викрила закарпатська поліція

    29 березня 2024 п'ятниця
    71 переглядів
    Головне управління Нацполіції у Закарпатській області повідомляє...

    У районному центрі місті Сваляві.

    У Сваляві дві подруги подалися до магазину, аби купити продукти. Допоки одна з них знімала гроші з банківської картки, інша уважно слідкувала за пін-кодом, який вводила подруга. Повернувшись з покупок, господиня подалася на кухню, а гостя тим часом сховала банківську картку, з якої в подальшому зняла гроші. За фактом крадіжки грошей правоохоронці відкрили кримінальне провадження.
    З повідомленням про крадіжку до чергової частини Свалявського відділення поліції звернулася 30-річна мешканка м. Сваляви. Жінка повідомила, що з її помешкання вкрали банківську картку її батька з якої в подальшому було знято 750 гривень.
    В ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці провели перевірку і встановили особу крадія. На подив заявниці, зловмисницею виявилася її 34-річна подруга.
    Жінка спочатку всіляко заперечувала свою вину, проте згодом зізналася. Пояснила, що їй конче були потрібні гроші, тому й наважилася на такий ганебний крок. Жінка сподівалася, що правоохоронці її не вичислять.
    “Такі випадки, коли гроші крадуть близькі люди або знайомі трапляються досить часто. Щоб запобігти цьому, потрібно дотримуватись простого правила - завжди берегти пін-код у таємниці”, - коментує заступник начальника Свалявського відділення поліції Василь Папіш.
    Відомості про дану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За вчинене жінці доведеться понести покарання за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).
    Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору