ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Біля Нарцисової долини буде нова школа

    19 квітня 2024 п'ятниця
    43 переглядів
    У Кірешах найближчим часом з’явиться ошатний сучасний навчальний заклад



    Урочище Кіреші, у якому розташована славнозвісна Долина нарцисів з року в рік розростається, у мікрорайоні збільшується кількість населення та дітей зокрема. Тож віднедавна виникла потреба у зведенні там нової школи.


    Слід зазначити, що освітня установа І ступеня у Кірешах є, однак учні середньої та старшої ланки змушені добиратися в навчальні заклади Хуста, долаючи чималу відстань, оскільки школа розрахована на невелику кількість учнів.


    Читайте також: закладено капсулу часу, довкола якої незабаром постане одноповерхова сучасна будівля школи


    Наразі в урочищі проживає щонайменше 1,5 – 2 тис. населення. Тому маємо сміливі та амбітні плани на найближчий час – почати будівництво нової школи. Звичайно, під час економічної кризи та війни в державі, за складних економічних умов це дуже складно, однак плануємо залучити кошти з додаткових джерел, скажімо, із Фонду регіонального розвитку – близько 10 млн. грн., а ще 1-1,5 млн. – виділити із місцевого бюджету, – розповів Хустський міський голова Володимир Кащук.
    Звичайно, зведення школи – не справа одного дня. Однак місцеве населення дуже сподівається на те, що у Кірешах найближчим часом з’явиться ошатний сучасний навчальний заклад.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору