ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді відбулася чергова зустріч соціопроекту «Все Закарпаття читає дітям»

    18 квітня 2024 четвер
    16 переглядів
    Відомі краяни заохочують малечу до читання.

    Відомі краяни заохочують малечу до читання. Цього разу в гостях у обласній бібліотеці для дітей та юнацтва побували школярі 4 класу ЗОШ №1.

    «Один тільки слоган: «Читати – корисно». Коли людина читає, у неї розвивається мозок, у неї стає більше звивин. А коли вона дивиться в комп’ютер чи інший ґаджет, звивини розправляються. Ви знали про такий факт медичний? Ні? То я вам точно кажу!», — каже Галина Малик, письменниця.

    На другій зустрічі дітям читала видатна закарпатська спортсменка, призер світового Чемпіонату, інтерконтинентальна Чемпіонка з шидокан-карате Ірина Годинець. І книжка була обрана символічна – «Таємниця козацької шаблі» авторства Зірки Мензатюк. Ірина Годинець впевнена: проект необхідний для закарпатських дітей. Адже без розвитку інтелектуального, не можливий і фізичний прогрес.

    «Погодилася на участь практично одразу. Вважаю, що це чудова ідея, чудовий проект. Оскільки я сама працюю з дітьми, я їх навчаю бойовому мистецтву, то впевнена: фізичний розвиток неможливий без розумового розвитку. Ніщо краще не допомагає дітям думати, як читання. Погодилася одразу і впевнена: цей захід допоможе дітям привити любов до читання», — розповідає Ірина Годинець, спортсменка.

    Крім знайомства з проектом, школярі отримали книжкові подарунки та сувеніри. Згідно із жеребкуванням, наступними поринатимуть у світ книг на зустрічі з цікавими гостями учні ужгородської ЗОШ №2.


    Читайте також: Хто ж вони – кращі з кращих вчителі краю

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору