ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В оселі закарпатця поліцейські знайшли два кілограма марихуани

    26 квітня 2024 п'ятниця
    76 переглядів
    Головне управління Нацполіції у Закарпатській області повідомляє...

    У будинку свалявчанина, який нещодавно влаштував дебош у місцевому кафе та погрожував поліцейським гранатою, правоохоронці знайшли 2 кг наркотиків.

    Нагадаємо, що 24 лютого 37-річний житель с.Березники, що на Свалявщині, влаштував бешкет у сільському кафе, після чого погрожував поліцейським гранатою. Відтак був затриманий правоохоронцями за хуліганство, вчинене із застосуванням зброї.
    Вчора, під час санкціонованого обшуку помешкання дебошира, поліцейські відшукали 2 кг сухої рослинної речовини, схожої на марихуану. Вилучений матеріал направлено в НДКЦ для дослідження.
    За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.309 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.
    Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору