ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Про нові "нюанси" в роботі Ужгородського нацуніверситету

    19 квітня 2024 п'ятниця
    102 переглядів
    УжНУ переходить на автоматизовану роботу з навчальними планами

    25 лютого відбулося чергове засідання Вченої ради УжНУ, на якому розглянули звіт про виконання бюджету вишу в 2015 році та фінансовий план на наступний рік, підбили підсумки зимової екзаменаційної сесії, внесли зміни до структури університету тощо.

    На початку засідання нагородили подякою Міністерства освіти і науки України за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів та плідну науково-педагогічну діяльність декана факультету туризму та міжнародних комунікацій Наталію Габчак. Подяками нагородили також ювілярів Михайла Тиводара, Петра Слюсарчука, Людмилу Кожару. Привітали членів Вченої ради, що були іменниками: Івана Туряницю, Володимира Лазура, Василя Лемака, Тамару Суран.
    Під час Вченої ради обговорили особливості формування навчальних планів та обсягів навчальної роботи кафедр на 2016–2017 навчальний рік. За словами проректора з науково-педагогічної роботи Володимира Петровича Фекети, університет переходить на автоматизоване планування: спеціальну програму «Навчальний план» для цього розробив завідувач кафедри фармацевтичних дисциплін, доцент Олег Девіняк.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору