ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

УжНУ звернувся до "генеральних" правоохоронців Закарпаття (ФОТО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    47 переглядів
    Прес-служба УжНУ повідомляє...

    Про звернення до Прокурора Закарпатської області та начальника Головного управління національної поліції в Закарпатській області.

    Наприкінці 2014 року Ужгородський національний університет на підставі результатів службової перевірки звернувся до правоохоронних органів з проханням розслідувати факти неправомірного отримання випускниками Міжнародного інституту підприємництва і права м. Прага дипломів ДВНЗ «Ужгородський національний університет».
    Незважаючи на тривалий період часу, який минув, справа без руху знаходиться в Ужгородському відділі поліції. Враховуючи цю обставину, відповідальність за міжнародний імідж України, суспільний резонанс, якого набула заява міністра освіти і науки С.М. Квіта про нелегітимні дипломи, які видавалися попереднім керівництвом університету іноземним студентам, вважаємо своїм обов’язком звернутися до Прокурора Закарпатської області та начальника Головного управління національної поліції в Закарпатській області з проханням вжити відповідних заходів щодо належного розслідування кримінального провадження, яке було зареєстровано у грудні 2014 року.
    0_9937-1.jpg
    0_9937-2.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору