ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Слово про досягнення педагогів Закарпатського краю (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    73 переглядів
    Освітяни Закарпаття беруть участь у Всеукраїнських та Міжнародних заходах.

    Представники Закарпатського ІППО в рамках виставки взяли участь у роботі конференцій, круглих столів, семінарів, організованих провідними науковими інституціями Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, обласними інститутами післядипломної педагогічної освіти, педагогічними вищими навчальними закладами.

    Напрацювання та досягнення педагогів Закарпатського ІППО принесли вагомі результати: Золота медаль у номінації «Міжнародна співпраця як невід’ємна складова інноваційного розвитку національної освіти та науки». Бронзовою медаллю у номінації «Інновації закладів освіти у роботі з молоддю в позанавчальний час» нагороджена Великоберезька загальноосвітня школа І – ІІІ ст. Берегівської районної ради Закарпатської області.
    Освітяни Закарпаття беруть активну участь у Всеукраїнських та Міжнародних заходах і цьогорічні нагороди лише підтверджують їхнє бажання до подальшого вдосконалення та творчого пошуку. Зокрема, проведено засідання круглого столу відділу проектного управління Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України з теми «Освітні проекти – особливості реалізації та проектний менеджмент», модератором якого виступала Пушкарьова Тамара Олексіївна, к.пед.н., професор, начальник відділу проектного управління Інституту модернізації змісту освіти МОН України. З доповідями виступили Клясен Наталія Леонідівна, к.пед.н., с.н.с. відділу проектного управління Інституту модернізації змісту освіти МОН України та Литвиненко Григорій Миколайович, доцент, с.н.с. відділу проектного управління Інституту модернізації змісту освіти МОН України.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору