ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як виглядає найвища модель у світі... Захочете пофліртувати із сексуальною красунею - прихопіть із собою стільчик! (ФОТО +18)

    08 травня 2024 середа
    87 переглядів
    Зріст дівчини 205 сантиметрів, вага – 95 кг, Еріка носить 45-й розмір взуття

    У світі модельного бізнесу можна зустріти величезну кількість дійсно високих дівчат. Тут великим зростом нікого не здивуєш. Однак, існують і винятки. Зокрема, фотомодель Еріка Ірвін (працює під псевдонімом Амазон Єва або Єва Бейбзілла) серед всіх цих високих красунь виглядає як справжній велетень.

    Справа в тому, що ріст дівчини становить 205 сантиметрів. Її вага – 95 кг. Еріка носить 45-й розмір взуття. Вона навіть потрапила в Книгу рекордів Гіннесса як найвища професійна модель. Не дивлячись на такий нестандартний ріст, дівчина зовсім не комплексує з цього приводу. Більше того, вона змогла перетворити свій недолік в гідність і своєрідну візитну картку.

    Єва не соромиться позувати на фото поруч з людьми невисокого зросту, весь час ходить на величезних каблуках і пишається своїми параметрами. За словами моделі, такий ріст дістався їй у спадок від батьків. Єдина проблема, з якою стикається красуня – це пошук взуття відповідного розміру.


    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Доки Потап із Настею Каменських відпрацьовує "стиль собачки", його дружина насолоджується компанією молодого мачо (ВІДЕО, ФОТО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору