ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Хто бажає мати сучасне інтерактивне обладнання класу від ПриватБанку?

    29 березня 2024 п'ятниця
    41 переглядів
    ПриватБанк проводить конкурс “Клас майбутнього”

    Його можуть отримати школи Закарпаття.

    ПриватБанк проводить конкурс “Клас майбутнього”, за результатами якого одна зі шкіл може виграти інноваційне устаткування.
    ПриватБанк спільно з компанією "Електронні освітні системи" проводить конкурс “Клас майбутнього з ЮніорБанком!” Взяти участь у конкурсі може кожна закарпатська школа. Головний приз конкурсу устаткування інтерактивного класу школи - інтерактивна дошка ZnayBoard, робоче місце вчителя ZnayBook, система управління класом Mythware, роутер, проектор та 20 планшетів ZnayPad.
    “Електронні технології, це не тільки наше майбутнє, а й уже сьогодення, - зазначає керівник ЗакарпастькогоРУ ПриватБанку Наталія Грицик. - Новітні технології зараз неабияк потрібні в наших школах, щоб учні мали можливість вчитися успішно, презентувати свою діяльність, проявляти індивідуальність у творчій роботі і отримувати не тільки оцінку, а й моральне та естетичне задоволення. Вчителям це полегшило б роботу з учнями у виченні та закріпленні матеріалу. Дуже хотілося б, щоб такий клас майбутнього обов’язково з’явився на Закарпатті”.

    Для участі у конкурсі школі необхідно:

    - Виставити фотографію школи або свого класу на тему "Наше шкільне життя" на сторінці.
    - Оформляти Картки ЮНІОРА в школі в період конкурсу.
    - Отримувати бали (лайки) за фотографії школи в альбомі "Клас майбутнього" у Facebook.
    - Для перемоги в конкурсі набрати найбільшу кількість балів або оформити найбільшу кількість карток.

    Буде визначено дві школи-переможці. Переможець за найбільшою кількістю набраних балів (лайків) і переможець за найбільшою кількістю оформлених карток ЮНІОРА у період конкурсу.
    Конкурс стартував з 10 березня 2016 року та триватиме до 31 травня 2016 року. Детальніше про інші конкурси та акції ЮніорБанку можна ознайомитись на facebook.com/uniorbankua.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору