ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Стражі кордонів держав-сусідів разом "воюють" із контрабандою цигарок

    25 квітня 2024 четвер
    41 переглядів
    Держприкордонслужба України повідомляє...

    У зв’язку з активізацією в межах Закарпатської та Чернівецької областей протиправної діяльності, пов’язаної з незаконним переміщенням через кордон тютюнових виробів, на найбільш загрозливих напрямках співробітники Держприкордонслужби України спільно з правоохоронними органами суміжних країн посилили охорону українсько-румунської ділянки державного кордону.

    Так, учора вночі в ході активних заходів з протидії протиправній діяльності та обміну інформацією між двома сторонами прикордонники відділу «Солотвино» Мукачівського загону на березі річки Тиса затримали нашого співвітчизника. Неподалік чоловіка, який був у мокрому гідрокостюмі, знайдено 6 ящиків сигарет.

    На порушника складено протокол за ст.204-1 КУпАП, розгляд справи передано до суду.

    Нагадаємо, що кілька днів тому в результаті взаємодії українських та румунських прикордонників на кордоні з Румунією також затримано порушника у гідрокостюмі та контрабандні сигарети.

    Після повідомлення прикордонників Румунії про можливе правопорушення, прикордонники відділу «Великий Бичків» Мукачівськго загону на береговій відмілині р.Шипурка затримали водолаза, а на суміжній стороні виявили сигарети.

    Спільні заходи протидії правопорушенням на державному кордоні тривають.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору