ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На вихідних - чергові викриття на Закарпатті прихованих тютюнових виробів

    25 квітня 2024 четвер
    86 переглядів
    Закарпатська митниця повідомляє...

    Зокрема, на митному посту «Солотвино» та «Тиса» Закарпатської митниці ДФС припинено дві спроби вивезення до країн ЄС цигарок, вартістю понад 27 тис. грн.

    Тютюнові вироби намагались перемісти через митний кордон румун та українець.
    Іноземець на митний пост заїхав на автомобілі AUDI A6 із чеською реєстрацією, а наш співвітчизник – на FORD MONDEO із словацькою реєстрацією.
    Обидва громадяни для перетину кордону обрали «зелений коридор». При усному опитуванні заявили, що нічого забороненого чи обмеженого для переміщення через митний кордон не перевозять.
    В ході здійснення митного контролю автомобілі було виведено із «зеленого коридору» та направлено в «червоний коридор» з метою проведення поглибленого митного огляду. Під час якого у румуна виявлено незаявлені та приховані від митного контролю сигарети: «MALBORO GOLD», «MALBORO» та «ORIS» вітчизняного виробництва з марками акцизного збору України в загальній кількості 1208 пачок. Українець приховав у спеціально обладнаному та пристосованому сховищі 120 пачок сигарет «LD Red».
    В своєму поясненні громадянин Румунії зазначив, що сигарети йому не належать і йому нічого не було відомо про них, українець зазначив, що цигарки є його власністю.
    Таким чином, громадяни вчинили дії, спрямовані на переміщення через митний кордон України тютюнових виробів з приховуванням від митного контролю, тобто з використанням способів, що ускладнюють виявлення таких товарів.
    Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ч.1 статті 483 Митного кодексу України.
    Наразі складено протоколи про порушення митних правил, цигарки та транспортні засоби, вартістю майже 109 тис. грн, вилучено.
    Відділ організації роботи ГУ ДФС у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору