ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Голова Одеської митниці показала закарпатським колегам приклад спілкування з керівництвом (ВІДЕО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    38 переглядів
    Марушевська на селекторній нараді задала незручні питання

    Голова Одеської митниці Юлія Марушевська на селекторній нараді задала незручні питання своєму керівнику Роману Насірову. Відео наради голови Державної фіскальної служби вона опублікувала у своєму «Facebook»

    «Чому не призначають на керівників постів й моїх заступників? У мене пройшов конкурс на набір нових людей. 130 людей я не можу призначити на митний пост, тому що ви вже більше місяця не можете призначити керівника. Скільки триватиме цей кадровий терор? Це знущання! Навіщо надсилати мені неузгоджених людей? Що це відбувається? Чому митниця профінансована на 6%? Чому сканери, які повинні зараз сканувати вантажі, не можуть працювати, тому що немає бензину? Чому про це вам повинно писати американське посольство?», — запитала Марушевська.


    Вона підкреслила, що прем’єр-міністр зазтвердив нововведення Одеської митниці. Однак голова профільної служби Насиров ці реформи не оцінив. При цьому за запізнення на нараду Насіров виписав Марушевській догану.


    «Сьогодні прем’єр-міністр на засіданні уряду озвучив тези, які слово в слово збігаються з нашими реформами і намірами. Але Роман Насіров за ці реформи і досягнуті нами результати виносить догани», — прокоментувала Марушевська.


    Після ряду претензій на його адресу Насіров наказав «відключити Одесу» від наради.



    Юлія Марушевська vs Роман Насіров

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі