ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

П'яний чоловік вчинив вночі стрілянину в Ужгороді

    29 березня 2024 п'ятниця
    49 переглядів
    Головне управління Нацполіції Закарпаття повідомляє...

    Поліцейські затримали 30-річного жителя м.Ужгорода, який, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вчинив серед ночі стрілянину біля магазину.

    Револьвер калібру 4 мм., з якого стріляв хуліган. вилучено й направлено на експертизу. За фактом хуліганства поліція розпочала слідство.
    Удосвіта на тел.102 поліції м.Ужгорода надійшло повідомлення про те, що в магазин АВС на вул.Капушанській зайшов неадекватний чоловік, який поводиться агресивно.
    На місце події прибув спершу патрульний наряд, а відтак і слідчо-оперативна група. Зясувалося, що поліцію викликав охоронець даного магазину. Як розповів чоловік, близько 4-ї години ночі біля магазину з'явилася група невідомих, які перебували в стані алкогольного сп’яніння і поводили себе агресивно. Коли охоронець зробив їм зауваження, один із п’яних підійшов до припаркованого поруч мікроавтобуса, взяв із салону пістолет і зробив кілька пострілів у повітря! Після чого кинув зброю в салон авто і кудись пішов.
    Правоохоронці встановили власника цього «Мерседеса Спрінтера» - це 30-річний житель Ужгорода, що проживає неподалік від місця пригоди. Сам чоловік від дачі пояснень відмовився. З салону його «Мерседеса» поліцейські вилучили револьвер калібру 4 мм., в якому було 7 стріляних гільз та один патрон.
    За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.296 ч.4 Кримінального кодексу України (хуліганство із застосуванням зброї). Пістолет направлено на експертизу, повідомляє Головне управління Нацполіції Закарпаття.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору