ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В УжНУ обрали найкрасивішу дівчину (ФОТО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    67 переглядів
    Найкрасивіша дівчина УжНУ - Анастасія Дацюк.

    Вчора відбувся конкурс краси у найбільшому виші краю – Ужгородському національному університеті. За звання найгарнішої дівчини ВНЗ змагались 17 дівчат.

    З-поміж конкурсанток найгарнішою визнано Анастасію Дацюк. Дівчина навчається на факультеті міжнародних відносин.

    Варто відзначити, що красуня поєднує зовсім протилежні риси – неймовірну ніжність та надзвичайну впевненість у собі. Підтвердженням першого є її любов до квітів. Анастасія – природжений флорист і займається цією справою на професійному рівні. Вона любить контрастні барви, незвичні комбінації, а зроблені нею букети успішно знаходять своїх прихильників. До слова, мала чимало замовлень, які виконала з великим задоволенням і добрими результатами.

    Щодо іншої риси, то помітити її зовсім нескладно, поспілкувавшись із Настею. Її позиція: «Я завжди роблю в житті так, як хочу» говорить про надзвичайну впевненість у власних силах і можливостях. Самостійно обирала і власний фах. У майбутньому, закінчивши університет, прагне розвиватися в цій галузі, особливо – у сфері політології. Хоче також поліпшити економічне становище держави. Крім усього цього, вважає себе справжньою патріоткою, а тому здійснювати задумане буде з особливим запалом.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору