ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Сваляві відкрили новий боксерський клуб (ФОТО, ВІДЕО)

    28 березня 2024 четвер
    73 переглядів
    У Сваляві відкрили новий боксерський клуб

    Сучасний спортзал, на базі якого дислокуватиметься районна федерація боксу відкрили у Сваляві. У приміщенні знаходиться тренувальний ринг, відповідні тренажери та все необхідне обладнання для занять боксом.

    СК «Сокіл», який тренуватиметься у новому спорткомплексі уже проводить набір юнаків та дівчат до секцій з боксу. «Цей комплекс значно розширить наші тренувальні можливості і, думаю, завдяки ньому ми залучимо ще більше діток до занять спортом. Безперечно ми віримо і докладемо максимум зусиль щоб із стін цього спортзалу виросли нові чемпіони різних рівнів» - прокоментував тренер федерації Євген Ковальчук.

    Керівництво Свалявської районної федерації боксу висловило неабияке задоволення і вдячність меценатам за збудований новий комплекс. «Я дуже радий, що ще є люди, які вкладають як енергію так і кошти в спорт. Діти – це наше майбутнє. А здорове майбутнє покоління – першочергове наше завдання!» - зазначив у своєму виступі голова Свалявської РФБ Михайло Булеца.

    На урочистому відкритті спортзалу близько двох десятків юних боксерів провели показові спаринги для гостей заходу. Перший віце-президент ФБЗо Михайло Данило вручив всім учасникам спортивне екіпірування, - боксерські рукавиці. І вчергове наголосив на необхідності розбудови інфраструктури та міцних осередків на місцях. «З самого початку нашої роботи разом із нашим керівником Андрієм Стрижаком ми приорітетним завданням обрали розвиток місцевих осередків та популяризацію боксу в регіонах нашої обласні. Я дуже радий, що нам це вдається впроваджувати і сьогодні ми відкриваємо такий чудовий комплекс у м. Свалява» - зазначив Михайло Данило.

    Також перший віце-президент ФБЗо вручив подяки всім, хто долучився до відкриття нового спортивного комплексу у Сваляві.


    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі