ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У жителів Ужгорода та Мукачева знайшли наркотичні речовини

    28 березня 2024 четвер
    34 переглядів
    Патрульна поліція Ужгорода і Мукачева повідомляє...

    Закарпатська поліція впіймала двох наркоманів за минулу добу.

    В місті Мукачеві патрульні зранку помітили порушника на вулиці Я.Мудрого. Автомобіль «Фольксваген Гольф» а словацькій реєстрації повертав вправо без поворотника. Це ускладнило рух інших учасників руху, тому патрульні зупинили машину. За кермом був 34-річний житель Мукачева. Коли він побачив поліцейських, то вийшов з автомобіля і почав тікати. По дорозі чоловік викинув пакет… В пакеті правоохоронці знайшли два шприци з рідиною, що подібна до наркотику – метамфетаміну. Шприци направили на експертизу.

    Ще одного наркомана впіймали в Ужгороді. 46-річного ужгородця поліція розшукувала за вчинення правопорушення, щоб провести в нього вдома обшук. На запитання, чи не має він заборонених предметів, чоловік витягнув із сумки на плечі два запаяні шприци. В одному був порошок, схожий на наркотик амфетамін, а в іншому були залишки аналогічної речовини. Пояснити походження шприців чоловік відмовився, не захотів також проходити медичне освідчення на стан наркотичного сп’яніння.

    Шприци були вилучені і направлені на експертизу. В разі підтвердження, що в них дійсно був наркотик, то на чоловіків чекає кримінальна відповідальність.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору