ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті горіли гаражі

    24 квітня 2024 середа
    64 переглядів
    МНС Закарпаття повідомляє...

    Щоправда, лише в одному районі - Свалявському.

    26 травня о 15:25 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття надійшло повідомлення про пожежу в металевому гаражі, що знаходиться на вул. Духновича у с. Поляна Свалявського району. Загорання в будівлі, яка не експлуатувалася багато років, помітили працівники банку, розташованого неподалік.
    На місце події виїхало відділення 9-ї державної пожежно-рятувальної частини, до якого долучилася місцева пожежна команда с. Поляна. Разом вони о 15:55 локалізували загорання й тим самим врятували кілька гаражів, розміщених поруч. О 16:15 пожежу повністю ліквідували. Вогонь встиг знищити перекриття та покриття на площі 8 кв. м і пошкодити 7 кв. м внутрішнього облицювання гаража.
    Через півдня подібна пожежа виникла у с. Березники, також на Свалявщині. Повідомлення про загорання в гаражі надійшло до Служби порятунку «101» 27 травня о 02:29 від мешканця сусіднього будинку. Оскільки всередині зберігалися будматеріали й інструменти для ремонту, автомобіль знаходився на вулиці. Через те, що споруда побудована з дерева, полум’я швидко поширювалося й на момент прибуття відділення ДПРЧ-9 повністю охопило гараж. Загасити дерев’яні конструкції вдалося через годину після отримання повідомлення, о 03:35. Вогонь знищив автомобільний гараж і частину домашнього майна. Разом із тим, пожежники врятували від руйнування розташований поруч житловий будинок.
    В обох випадках причину виникнення пожеж встановлюють правоохоронні органи.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору