ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатець, хильнувши зайвого, вигадав історію про розбійний напад

    19 квітня 2024 п'ятниця
    67 переглядів
    Ужгород. Розбій – це тяжкий злочин.

    Вчора вночі на тел.102 Ужгородського районного відділення поліції надійшло повідомлення від жительки с.Вовкове Ужгородського району. Схвильована заявниця повідомила, що невідомі особи в масках напали на її сина, побили його та пограбували.

    Розбій – це тяжкий злочин. У село негайно виїхала слідчо-оперативна група. Потерпілим виявився 35-річний житель Вовкового. Чоловік розповів, що близько 23-ї години невідомі в масках увірвалися на його подвір’я, побили його та відібрали гроші в сумі 800 гривень і мобільний телефон. Більше він нічого пояснити не може, бо від побоїв втратив свідомість.
    Як з’ясували правоохоронці, матері потерпілого в той час вдома не було. Тож що відбувалося в її будинку, жінка не бачила.
    Підозру в поліцейських викликав той факт, що потерпілий не був побитий, а обстановка в хаті не була порушена.
    Правоохоронці викликали «швидку», яка доставила потерпілого до Ужгорода, в нейрохірургічне відділення обласної лікарні. Однак лікарі не виявили в пацієнта видимих тілесних ушкоджень і відпустили його додому.
    Опитавши сусідів, свідків, поліцейські невдовзі з’ясували, як усе було насправді в цій заплутаній історії. Псевдо-потерпілий хильнув зайвого, загубив свій телефон (його потім знайшли удома), а щоб мати не сварила за пропиті гроші й загублений телефон, вигадав сп’яну версію про бандитів у масках.
    І все б нічого, та своєю вигаданою історією селянин дав даремну роботу поліції, відволікаючи правоохоронців від розслідування справжніх злочинів. А це вже не жарти. Адже за неправдиве повідомлення про скоєння злочину (ст.383 ККУ) закарпатець тепер може на два роки загриміти в тюрму.
    Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору